naslovna-1-500

“ZDRAVLJE JE NAJVECE BOGATSTVO”

Alpe voda je izvor zdravlja, najvećeg bogatstva .Detaljnije

Osam zlatnih medalja i jedna srebrna medalja na medjunarodnom sajmu AGRA2011, AGRA2012, AGRA2013, AGRA2014, AGRA2015

medals

 

Alpe voda je izvor zdravlja, najvećeg bogatstva. Sastav i čistoća PRIRODNE ALPSKE VODE koja izvire U Kamniškim Alpima u delu netaknute prirode, kao i njen sastav i čistoća svrstavaju je u grupu najčistijih voda u Evropi. Osam zlatnih medalja i jedna srebrna medalja na medjunarodnom sajmu AGRA2011, AGRA2012, AGRA2013, AGRA2014, AGRA2015, dobijanje koncesije u skladu sa novim standardima EU, kvalitetom vode, tehnologijom, kao i velikim brojem zadovoljnih korisnika svrstavaju nas u red najboljih evropskih voda.

Kako smo prisutni skoro na svim tržištima EU, a isto tako i prema poslednjim ispitivanjima ispitanika u Danskoj gde je na 100 ispitanika koji su nasumično testirani sa 10 uzoraka flaširane vode utvrdjeno da 54% populacije koristi našu vodu, dokazujemo visok nivo korporativne odgovornosti

Punjenje Alpe vode se vrši na vrhu prolaza Črnavec na izvoru Č1 , izvire na preko 1250m nadmorse visine. Punionica je ispunjena najsavremenijom opremom za punjenje, brzinom od 6000 boca na sat. Tako da smo, čak i u vreme najvećih suša, u mogućnosti da obezbedimo dovoljne količine vode. Čistoća vode je jedan od glavnih parametara koji odredjuju njen kvalitet i meri se u mikro Simensu po centimetru. To isto predstavlja i merilo provodljivosti vode.
Alpe voda je upravo izuzetna zbog svoje čistoće i samim tim preporučljiva kako za bubrežne bolesnike, tako i osobe koje vode računa o svom zdravstvenom stanju. Takodje Alpe vodu možete piti bez ograničenja. Što čisiju vodu pijete, samim tim organizam je zdraviji. Još jedan od dokaza da je ALPE VODA najčistija u Evropi jeste njena provodljivost koja čini 40μС u poredjenju sa drugom najboljom vodom, čija je provodljivost 55μС. Mnoge druge vode u EU i Srbiji imaju provodljivostod 200μС, pa i do 600 μС.


Knjiga utisaka

Napišite komentar za knjigu utisaka

 
 
 
 
 
 
Polja označena * su obavezna.
Vaša E-mail adresa neće biti objavljena.
Iz bedbenosnih razloga ćemo sačuvati Vašu IP adresu 35.173.48.224.
Moguće da će Vaš komentar biti vidljiv tek nakon odobrenja.
Zadržavamo pravo za brisanje, izmenu, ili ne objavljivanje komentara.
(no entries yet)